En bättre vardag med hjälp av molnbaserade produkter

Transiro är ett IT-startup verksamma inom transportbranschen. Vi är ett nytt bolag med molnbaserade produkter, som erbjuder de senaste lösningarna till företag oavsett storlek eller typ av utmaningar.

Vårt mål är att underlätta vardagen för resenärerna. Med hjälp av våra produkter gör vi detta genom att bl.a. erbjuda information om ankomsttider, ge översikt över fordon i närheten och hjälpa förare att köra mer hållbart.

Genom att erbjuda molnbaserade produkter till företag skapar vi en bättre vardag för resenärerna, för enligt oss handlar det alltid om människor.

Historia

Erfarenhet och kunskap

Transiros resa startade i januari 2016, men vår historia sträcker sig längre bak än så. Redan 1986 startades IT-bolaget TXL IT AB, där Transiros grundare tidigare var aktiv.

Under 5 år från 2011 tog man, tillsammans med ledande aktörer i transportbranschen, fram och utvecklade produkter som sedan 2016 köptes upp och bolagiserades till det som skulle bli grunden för Transiro.

Sedan dess har utvecklingen av produkterna fortsatt och i augusti 2016 lanserades det som Transiro idag erbjuder sina kunder. Smarta och branschanpassade produkter för orderhantering av transporter.

Vision

Resenärerna först

Vår vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna genom att skapa produkter som hjälper företag att erbjuda mer effektiva och miljövänliga transporter.

Vi på Transiro utvecklar våra produkter med resurser i Sverige, Indien och Ryssland.

Det här är vårt team i Sverige

 


CEO

Johan Eriksson

CEO

Sofia Lind

Sofia Lind

CFO

Stephan Knowles

CTO