IT-konsultlösningar för transportbranschen

När du behöver hjälp med integrationer, förvaltning eller utveckling av produkter m.m

Kontakta oss

Integrationer

Vi kan hjälpa er effektivisera ert arbete genom att integrera de system ni använder idag. För att skapa en miljö där olika system kan dela data med varandra, skapar vi en integrationsplattform där vi kopplar ihop de system ni önskar integrera.

Förvaltning

Vi kan hjälpa er ta hand om de system ni har skapat. Vi har lång erfarenhet av att förvalta och vidareutveckla existerande system. Jobbar ni inom transport och har ett system som behöver förvaltas. Då är vi rätt partner för jobbet.

Produktutveckling

Vi kan hjälpa er ta fram nya produkter eller utveckla existerande, så att de bättre kan hantera de krav ni själva ställer på er verksamhet. Vi har lång erfarenhet av utveckling i både små och stora projekt för både externa kunder och för våra egna produkter.

Smarta lösningar som frigör tid och resurser för ditt företag

Har du ett bokningssystem som du gillar, men som inte kan kommunicera med ditt system för fakturering? Har du en egen produkt, men saknar resurser för att förvalta och vidareutveckla den? Har du en unik verksamhet som behöver en system speciellt utformat för just ert sätt att arbeta?

Det finns många lägen där konsulter kan vara en bra lösning för att hantera problem man inte kan eller vill lägga interna resurser på. Låt oss dra nytta av vår långa erfarenhet av förvaltning och utveckling av system i transportbranschen för att hjälpa dig, medan du fokuserar på det du gör bäst.

Med flertalet utvecklare i Sverige, Indien och Ryssland kan vi snabbt skala upp produktionen vid behov och på samma sätt skala ner och anpassa resurser efter aktuellt behov. Våra projektledare i Sverige är vana att driva flera projekt samtidigt och våra utvecklare arbetar dagligen med att bygga system anpassade för verksamheter inom transport. Våra egna produkter är facit för kvalitén.

Ett urval av våra kunder

Kundcase: Arlanda Express

Förvaltning och utveckling av kundspecifika system

En trogen kund som vi haft förmånen att få arbete med under flera år. De har ett komplext system med många olika integrationer och en fortsatt aktiv process med vidareutveckling genom nya funktioner.

Transiro sköter förvaltningen av Arlanda Express system och vidareutvecklar kontinuerligt efter önskemål. Historiskt har vi bl.a. integrerat deras hemsida med deras interna system för biljettförsäljning och tagit fram funktioner för att kunna köpa biljett online, direktbetala via bank och få biljett direkt via sms.

Vi har även utvecklat system för backoffice, intranät och den applikation som visar när nästa tåg går från varje station. Indikatorn syns på stationerna, hotell i stan samt ett par andra utvalda strategiska platser i Stockholm.

Tillsammans blir det många delar och funktioner som tagits fram genom ett bra samarbete över många år.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet?

Kontakta oss