Smarta produkter för orderhantering av bussar

Anpassade för ersättnings-, linje- & beställningstrafik.

Kontakta oss

Smarta produkter som ger dig nöjdare kunder & bättre miljö

Bland produkterna ingår de senaste funktionerna för orderhantering av bussar, inkluderat fakturering och mobilapplikationer, som bland annat hjälper dina förare att köra mer hållbart och ekonomiskt.

Skapa en bättre miljö och enklare vardag för dina resenärer, leverantörer och anställda.

Med bättre insyn i din verksamhet och ständig koll på var dina bussar befinner sig, kan du ge dina medarbetare en bättre arbetsmiljö och önska dina resenärer en trevligare resa.

nöjdare kunder & bättre miljö

Spara tid

Undvik krånglet med olika system och osammanhängande lösningar. Transiro gör att alla delar hänger ihop och effektiviserar arbetet så att du kan spara tid.

Spara resurser

Slipp huvudvärken med bortglömda fakturor eller dåligt informerade resenärer. Med Transiro har du stenkoll på allt från fakturering till planering och positionering av dina bussar i realtid.

Spara miljön

Ta hjälp av planeringsvertyget och Transiros förar-app för att effektivisera dina rutter och hjälpa dina förare att köra mer hållbart.

molnbaserade produkter för bussbranschen

Effektivisera ditt arbete genom att ta del av all Transiros funktionalitet för:

Beställningar

Hantera dina ordrar enkelt med tillgång till funktioner som: kundbeställningsvy, akutlarm, realtidsposition, prioriteringsfunktion och mycket mycket mer.

Fakturering

Transiro erbjuder en avancerad faktureringsmodul med unika prislistor för både kunder och leverantörer, automatiska fakturor med dynamiska bonusvillkor samt avräkning med mera.

Planering

Transiro ger dig tillgång till den senaste versionen av planeringsvy, som gör det enkelt för dig att både administrera och planera körningar för linje- eller beställningstrafik.

Statistik & Rapporter

All data som samlas i plattformen kan visualiseras som statistik i grafer med båda filtrerings- och sökfunktioner. Du kan även dela datan genom kundanpassade rapporter som möjliggör enkel uppföljning för ledning och planerare.

Förar-app

Transiros förar-app ger dig information om dina förares position i realtid, hjälper dina förare att köra mer hållbart, beräknar ankomsttider, skapar körjournaler, ger dig full tillgång till statistik och mycket mer. Fungerar både för Android och iOS.

Realtidspositionering

I kartmodulen kan du enkelt följa alla dina fordon i realtid. Du kan även i detaljnivå följa specifika körningar och ta del utav viktig information som beräknad ankomsttid, faktiskt ankomsttid, med mera.

Ett urval av våra kunder